torstai 26. lokakuuta 2017

Kyselyä - Huomiointia - mielipiteiden vaihtoa

Nyt on kierros jo puoli välissä ja olisi aika suunnata katse tulevaan ja hieman ehkä katsoa myös taaksepäinkin. 
Enemmän tässä haluan kuulla teidän osallistujien (miksei myös muidenkin) ajatuksia.

Mistä olette sny-kierroksilla tykänneet?
Mikä on saanut teidät osallistumaan salainen neuleystävä -rinkiin?
Mitä sny-rinki on tuonut teidän elämään?

Itsellä on nyt jokunen kierros emäntänä takana ja jokaisella kierroksella tyypillisiä asioita, mitä tulee ilmaan:

* pari ei huomioi muuten kuin kuukauden paketilla 
* pari lähettää paketin, mutta paketista uupuu jokin pieni saate, missä kerrotaan hieman paketin sisällöstä, miksi on juuri nämä valinnut
* paketista puuttuu ohje (eikö olisi mukavaa saada jokin ohje kuukauden paketin mukana?)

Sitten sellaiseen asiaan haluaisin kuulla mielipiteitä, että kun te osallistutte kierrokselle, niin odotatteko, että myös muuta perhettä huomioidaan?

Entä, jos muuta perhettä ei huomioidakaan, mitä siitä ajattelette?

Kommenttikenttään haluaisin asiallista keskustelua, mielipiteitä ja parannusehdotuksia.

15 kommenttia:

 1. Sny kierroksille oon osallistunu nyt joitaki kertoja. Nyt harmittaa vaan ja ainoastaan se, etten osallistunu jo aiemmin tai useemmin. Näitä paketteja on niin hauska suunnitella ja keräillä, samalla jännittä millasen paketin ite saa. Sny on tuonut mun elämään jännitystä ja mielekkyyttä. Just siitä mitä mieltä pari on saamistaan paketeista ja taas millasia paketteja tai millasta postia ite saa. En oo joka kerta ite huomioinu muita perheenjäseniä. Oon ilmottanukki sen parille. Välillä oon laittanu yleisesti jotain koko perheelle tarkoitettua. En oo olettanu että mun perhettä huomioitas. Vaikka mä osallistun sny kierrokseen, ei se tarkota et siin on koko mun perhe mukana. Suunnattoman sulosta oli toki ko viime paketissa tuli koirulille synttäipaketti <3

  VastaaPoista
 2. Minä olen ollut mukana monta kertaa ja kyllä, tunsin jo piston rinnassani. Tosinaan viestit ja kirjeet unohtuu matkasta enkä useinkaan ole ohjetta pakettiin laittanut siitä syystä, ettei minulla itselläni ole tulostinta. Mukavaa tässä on juuri se odottamisen ilo ja inspiraation saaminen. Perheenjäseniä ei ole välttämättömyys minusta huomioida, tykkään siitä että tämä on juuri se minun juttu. Tasapuolisuuden nimissä olisi hyvä huomioida myös kesätauon aikana synttärit viettäviä jotenkin, vaikka sitten joko keskäkuussa pakettiin mukaan synttärimuisto kesän juhlijoille tai toki toimii myös syksyn ensimmäisessä paketissa.

  VastaaPoista
 3. Minä taisin olla ensimmäistä kertaa mukana SNY-kierroksella 2015 ja siitä lähtien joka kierroksella. Itselleni neulomisesta on muodostunut rakas ja tärkeä harrastus, josta pidän kiinni kaikissa olosuhteissa. SNY on tähän harrastukseeni liittyvä mukava lisä, liitännäisharrastus. Minusta pakettien suunnitteleminen ja kokoaminen on vähintään yhtä mukavaa kuin pakettien vastaanottaminen ja osallistuminen tuo arkeen valtavan paljon piristystä ja uusia ideoita. Kaikki parini ovat tutustuttaneet minut uusiin lankoihin ja olen saanut uusia ideoita, joka on tosi kiva juttu. Usein toivoisin ehtiväni panostaa pakettien välillä parin huomioimiseen vielä enemmän, mutta erityisesti yritän panostaa kuukauden pakettiin ja ainakin siihen kirjoittaa paketin sisällön taustaa ja hiukan muita kuulumisia. Aina en ole saanut sitä itse tehtyä juttua paketteihin mukaan, mutta siihen olen mahdollisuuksien mukaan pyrkinyt. Anne-Marin tapaan minullakin paketista on jäänyt usein ohje uupumaan :(, mutta yleensä olen kortissa tai kirjeessä yrittänyt jotain ideoita kirjoittaa, mihin ostamaani lankaa voisi käyttää. Tai sitten olen ostanut joskus jonkun neulejulkaisun, jossa on myös lähettämälleni langalle sopivia ohjeita. Mielestäni muun perheen huomioiminen ei ole välttämätöntä, mutta lapsista on toki kivaa, jos paketista löytyy jotain jaettavaa, esim. suklaata, jolla voidaan yhdessä herkutella. On aina mukavaa, jos pari on aktiivinen myös pakettien välillä, mutta työssä käyvänä perheenäitinä ymmärrän, että arki on toisinaan niin kiireistä ettei aina ehdi. Tällä kierroksella minulla on muuten aivan tosi aktiivinen pari. :)

  Sanni :)

  VastaaPoista
 4. Minä olen ollut SNY- leikissä mukana jo tosi monta kertaa. Tykkään tosi paljon. Minusta on kiva suunnitella kuukaudenpaketteja ja muita ilahdutuksia parilleni. En tiedä, kumpi on kivempaa: saada postia vai lähettää sitä itse.
  Yritän kyllä aina parhaani ilahdutusten suhteen. Mutta kieltämättä aina en ole mennyt täysin ohjeiden mukaan. Aina ei vaan syystä tai toisesta ehdi/ pysty.
  Tämä on minun harrastukseni, joten en odota, että muuta perhettäni huomioidaan. Lisäksi minulla on niin iso perhe, että kaikkien huomioiminen jokaisessa paketissa vaatisi kaksinkertaisen budjetin. Toki varsinkin 10- vuotias tyttäreni toivoo kovasti aina saavansa jotain. Ja välillä hän saakin. Viimeksi lokakuun paketissa sain seitsemän huulirasvaa, joista annoin jokaisen kolmen tyttäreni valita omansa. Koirien herkuista lapseni muistavat aina jälkeenpäin, mikä on ollut äidin salaisen neuleystävän lähettämä. Joten perheeni ilahtuu kyllä kovasti, jos heidät joskus huomioidaan.
  En oikein tykkää, jos oma parini on blogiton. Tosi hankala on tutustua pariin, jos on vain ilmoittautumiskaavakkeen varassa. Toivoisin myös, että parini laittaa kaikista lähetyksistäni juttua blogiinsa. On kiva saada tietää, mitä mieltä ystäväni on ja mitä toiveita hänellä on jatkon suhteen. Monesti saata kysyä jotain kommentissani ja toivon vastauksia kysymyksiini. Huomaan olevani sitä aktiivisempi itse, mitä aktiivisempi parini on. On kiva saada vastakaikua juttuihin ja olla vuorovaikutuksessa.
  Täytyy kyllä sanoa, että tällä kierroksella emo on antanut minua ilahduttamaan huipputyypin. Hän todella paneutuu asiaan. Eilen saamani välimuistaminenkin on ihan kuin kuukaudenpaketti. Tunnen itseni todella erityiseksi hänen huomionosoituksistaan.
  Mitä tämä leikki on antanut minulle? Tärkein asia on varmasti monta uutta ystävää, jotka olen vuosien varrella saanut muista SNYläisistä. Osaa olen tavannut ihan livenäkin. Tämä on ihana harrastus, joka on yksi osa rakasta käsityöharrastustani. Tämä harrastus sopii minulle, kuin nenä päähän, koska en liikuntavammani vuoksi voi harrastaa ihan mitä tahansa.

  VastaaPoista
 5. Äippäri kommentoi:
  Olen mukana ollut muutamia kertoja ja aina on yhtä jännittävää saada postia sekä myös lähettää sitä. Käyn aina kurkkimassa parieni blogeissa kommentteja paketeista.
  Itse en neuleohjeita välttämättä kaipaa, mutta onhan ne kiva lisä ja tuovat ideoita omiin töihin.
  perheen muistaminen ei ole minulle tarpeellista, tämä on minun juttuni. Tosin herkut katoavat aikaste usein jälkikasvun matkaan.
  Välimuistamisia en ole juurikaan muistanut lähetellä, Anteeksi parini.
  Tämä on niin ihana juttu ja ilolla käyn blogeja lukemassa. Postimaksut ovat haasteena pakettien kasaamisessa, jos joutuu lähettämään postin kautta ilman, smartpostia.
  (Joutuu miettimään painoa ja kokoa tarkkaan.)
  Kiitos Emolle ringin pyörittämisestä

  ps. en osannut kommentoida nimimerkillä.... Apuva

  VastaaPoista
 6. Mää en muista monesko kerta tää on mukana, mutta alunperin ystäväni Satu houkutti mut mukaan, jotta saisin kivoja asioita elämään. Rinki tuo jännitystä. Ihana suunnitella ja miettiä mitä laittaa, se melkeen jännittää enemmän kuin se mitä ite saa. Tai ainakaan en ehdi jännittää omaa pakettiani, ennenkuin se on noudettavissa, sitte onki jo kiire hakemaan ;) ohjeiden lähetyksessä parille olen hiukka surkea, yleensä ne on ehdotuksia tai toiveita. En halua rajoittaa parini luovuutta, jos saa jonkun vision langasta. Itellä on viime vuosina ollu niin kiire, että en ole ehtinyt kaikkia ihania ohjeita toteuttaa, mutta ehkä sitten mummelina? Kaikki on kyllä tallessa. Eka kertaa tällä kierroksella toivoin että pieniä lapsiani muistaisi jotenkin paketissa, koska mä parantumattomana lankahamsterina nautin langoista. Hienosti on pari ottanut toiveen huomion. Lapset ei toki pahoita mieltä, jos ei paketissa ole varta vasten heille jotain, ovat oppineet että aina ei kaikki saa. Enemmän mielipahaa melkeen aiheuttaa jos toinen saa ja toinen ei. Paketin herkkuja ovat innokkasti jakamassa, joskin nyt iän myötä äiti jää vähemmälle, kun eivät enää raski mulle antaa. :D

  VastaaPoista
 7. Minuakin ilahduttaa SNY kierroksen herttainen, turvallinen jännitys. Oikeasti yritän löytää parilleni jotakin mukavaa pakettiin, erityisesti panostan rahan lankaan ja muu saa olla edullista tai ilmaista. Ohjeita en suuremmin harrasta lähettää, kirjat ovat kalliita ja panostan todella niihin lankoihin! Lehdetkin maksavat. Toivon voivani antaa lankaa senverran, että siitä saa jotakin järkevää myös tehtyä. Perhettä ei tarvitse muistaa, mutta suurela ilolla ollaan yhteiset kynttilät, marmeladit, teet, hillot jne vuosien varrella käytetty. Minusta on erityisen arvokasta parini henkilökohtaisen kosketuksen näkyminen paketissa, siis yksilöllisyys ja kivat yllätykset! Omalta SNYtettävältäni toivon nopeaa ilmoitusta, että posti on tullut perille, odottavan aika on pitkä! Pienikin kirjoitettu viesti tuntuu todella mukavalta ja kaikki postikortit toimivat kirjanmerkkinä tai ovat muuten esillä, arvostan niitä. Postimaksut ovat kalliita, siksi panostan erityisesti siihen yhteen pakettiin. Blogilliselle yritän jättää myös kommenttia, samoin muille ringin jäsenille. Emolle erityiskiitos ringin pyörittämisestä. Ilmoittautumilomakkeeseen kannattaa selvästi ilmoittaa asiat joista ei pidä, näin on parin helpompi toimia, myös blogittoman. Minulle on SNY leikistä siis ollut paljon iloa, kiitos teille kaikille!

  VastaaPoista
 8. Olen ollut aika monta kertaa mukana. Tykkään avata paketteja ja täytyy sanoa, että hyvin parit osaavat paketteja koota. Olen yrittänyt täyttää kaavakkeen mahdollisimman tarkkaan, joskus ilmeisesti liiankin tarkkaan, kun parini joutuu kyselemään, käykö jokin perusjuttu. Mukavia paketteja olen saanut, moniin uusiin lankoihin tutustunut ja muutakin mukavaa saanut. Neuleohjeetkin on mukavia, mutta ei välttämättömiä. En ole niitä itsekään tajunnut lähettää muuten kuin kirjoina tai lehtinä. Ja kun saan erityisen ihania lankoja, en raski niitä heti käyttää vaan ne jäävät varastoon hypisteltäviksi. Taidan olla muutenkin huono tarttumaan parin lähettämiin lankoihin, mikä ei suinkaan tarkoita, ettenkö niistä tykkäisi. Olen vain hidas.
  Välillä olen päättänyt lopettaa, etenkin silloin kun jäin kokonaan ilman pakettia. Silloin vähän odottelin, että joku pikku enkeli olisi muistanut edes kortilla, mutta mitään ei kuulunut, joten se kirpaisi. Eniten minua kuitenkin stressaa se, miten parini suhtautuu valintoihin. Luen rivien välistä, mikä on mennyt pieleen :) Yritän kovasti noudattaa parin toiveita, joten blogittomat ovat tosi hankalia. Jos on blogi, jota lukea, on helpompi päätellä, millainen ihminen siellä odottaa pakettia. Blogiin on myös kiva käydä kommentoimassa. Omat välimuistamiseni ovat noiden blogikommenttien lisäksi olleet enimmäkseen kortteja. Jos itse saan välimuistamisen, toki ilahdun kovasti, mutta en mitenkään katso sitä pakolliseksi.
  Perheitä en ole muistanut kovinkaan usein ja tuo ainoa perheeni Koirapoika ei osaa odottaa saavansa jotain. Olisi ehkä ollut syytä ottaa lapset paremmin huomioon.
  Kirje tai kortti ona aina ollut paketeissani. Olisi outoa saada paketti ilman mitään viestiä. Itse laitan mukaan aina kortin, kun nuo kortit ovat minun juttu.
  Olen saanut paljon mukavia blogituttuja ja joitakin ihan livenäkin tavannut. Tykkään kyllä näistä kierroksista, etenkin teemoista, joita voi soveltaa monella tapaa. Käyn aika usein katsomassa kierroksen muidenkin osallistujien postauksia. Jatkamista miettiessä joudun nykyisin ajattelemaan euroja, mutta täytyyhän sitä muistakin harrastuksista maksaa.
  Arvostan Emon panostusta.

  VastaaPoista
 9. Olen osallistunut sny-kierroksille muutaman kerran, ehkä 5-7. Pakettien kasaaminen on minulle erittäin mieluisaa ja mukaan pyrin lähettämään jonkin viestin, mahdollisesti ohjeita, muistamista mahdollisesti myös lapsille sekä lemmikeille. Jos parin nimi- tai syntymäpäivä osuu kierrokselle, muistan häntä. Minulle parasta tässä leikissä on, että kuulen parini kommentit, joko sny-kotisivulla tai blogissa, joten sellainen minua surettaa, että kun olen lähettänyt välimuistamisia tai merkkipäivämuistamisia, niin niiden vastaanottamista ei ole mitenkään mainittu. Kommentin pituudella ei ole väliä, mutta sukkelalta tuntuu, että lähetät joko kuukauden paketin mukana tai erikseen jotain, niin siihen ei edes reagoida. Oma paketti on aina mieluisaa hakea, sisällölle keksin aina käyttöä, joten olen kaikkeen saamani tyytyväinen. Hyvin harvoin itse olen välimuistamisia saanut ja nykyisin en edes niitä enää odota. Perheeseeni kuuluva aviomies jakaa herkut kanssani ja muita jakajia ei ole.

  VastaaPoista
 10. En muista enää, missä törmäsin ekan kerran sny:hyn, tai mikä sai mut lähtemään mukaan. Monta kierrosta on tullut mukana jo oltua.

  Hauskinta on sekä pakettien odottaminen/saaminen, kuten myös pakettien miettiminen ja kasaaminen. Jännää on myös odottaa, mitä oma pari tykkää mun kasaamasta paketista.
  Sny on tuonu mulle jännitystä, hauskuutta, uusia käsityöideoita sekä jotain omaa perheen ja työn keskelle.
  Yllätyksiä arkeen ❤

  Kyllähän meillä lapset ilahtuu, jos heitäkin paketeissa muistetaan. Mutta en mää sitä välttämättä odota, vaan täytyy äidilläki saada olla joskus jotain ihan omaa 😊

  VastaaPoista
 11. Sny on harrastus, josta saa hyvää mieltä. Omassa elämäntilanteessa harrastaminen kodin ulkopuolella lähes mahdottomuus. Eli Sny on ns hengähdystauko, breikki arjesta ja sen haasteista, yksi mahdollisuus saada mukavaa ajateltavaa ja tekemistä. Välillä parina aktiivinen pari, joka vastailee kysymyksiin ja kommentteihin, välillä ei, huomaan, että vaikuttaa myös omaan aktiivisuuteeni, kaikki eivät halua olla pommituksen kohteena ja lähteä ns vastavuoroiseen "keskusteluun". Ohjeita on hankala valita toiselle, joten ok vaikken niitä itsekään saa, erilaiset lehdet, nettivinkkaukset, kirjat ym mistä haeskella ideoita voisi olla ok. Perheenmuistaminen ei omasta mielestä olet pakko, mutta kyllähän nuo lapset jokaisen paketin yhdessä avaa ja tuumii, mitä sieltä on heille. Lähes joka kiertoksella ovat tulleet huomioiduiksi. Lapsilleni riittää kirjoitetut terveiset tai leskimies Snyn lasten lähettämä piirustus, eivät siis kaipaa materiaa....mies olkoon onnellinen jos vaimo on. Itselleni on tärkeää, että paketin mukana tulee edes jokin henkilökohtainen viesti, jotta eroaa nettikauppa tilauksesta. Synttäreitäni ei ole parini huomioinut erikseen kierroksella, ja se on minusta ok, jokainen tavallaan. Itse pyrin pienesti muistamaan paria jos nimppareita ym merkkipäiviä osuu kierrokselle. Jokainen kierros on tuonut iloa, kurjinta on ollut jos pari on vuolaasti moittinut koottua pakettia, sillä käsi sydämellä jokainen on koottu ajatuksella tuottaa toiselle iloa. Itsetehty osuus on haaste, sillä muut on niin taitavia, ettei omia väkerryksiä kehtaisi toimittaa kelleen, tokikin toisen tekemät jutut ovat aarteita, joista nauttii ja arvostaa isosti! Sny leikin myötä on ollut mahdollisuus tavata ja tutustua upeisiin ihmisiin se on paras anti. Upeaa olisi saada mahdollisuus kiittää omaa Snytä ja ehkä saada kasvot ihmiselle joka on pelastanut ankeuttajilta! Emolle kiitos, että jaksat pyörittää.

  VastaaPoista
 12. Unohdin muuton mainita emon suunnattoman ison kiitoksen että jaksat tätä pyöritystä. Ei oo varmasti helppoa puuhaa. Postikulut todella tuo ison loven budjettiin... Varsinki näin työttömänä ko joutuu laskea pennoset. Silti ei malttanu nytkää jäädä pois. Tää on niin henkireikä rahan menosta huolimatta. On aivan mielettömän hauskaa jännittää ja stalkata parin blogia... jokojokojoko... Aivan hulluna jännittää et tykkääköhän se paketista, tuliko semmonen ko ootti... Tuo blogittomuus tuo haastetta. Joku sano et ei oo tulostinta. Mä tykkään ite kaikista eniten siitä ko on käsin kirjotettu. Siin on jotenki semmonen oma juttunsa. Eikä sitä tarvii romaania sinne mukaan kirjottaa. Muutama rivi tuo jo hymyn huulille. On käyny niitäkin tilanteita et on yhtäkkiä lennnähtäny roska silmään... Toki ihan vaan siitä syystä et teksti on ollu niin koskettava. Tää on kaikkineen vaan niin antosaa. Toivottavasti jatkuu!

  VastaaPoista
 13. No mut tähän innosti (pakotti) alunperin Repu. Eka kerralla sain ihan superaktiivisen Sny:n (sohvaemännän) joka lähetti varmaan joka kuukausi 2 pakettia! Se oli ihan ylenpalttista, kuten meilläpäin sanotaan. ;)

  Muutaman kerran olen nyt osallistunut. Kivointa on odotus ja yllätys. Harvoinpa noita paketteja yleensä muuten postista putkahtelee.

  Itelläni ei oo perhettä, mutta harvonpa oon tainnu parin muille perheenjäsenille mitään mukaan laittaa. Jotenkin ajattelisin, että tää vois olla nyt ihan pelkästään perheen äidin (tai isän!) juttu. Lapsethan nyt muutenkin yleensä saa kaikenlaista (sinkun näkökulma ;D ) ja oikeestaan vaikea tietääkään, mitä lähettäis, kun ei tunne niitä perheenjäseniä, eikä niistä oo tehty samanlaista esittelyä kuin Sny:stä. (Eikä sillä pyöreällä 20 eurolla nyt niin loputtomasti loppujen lopuksi saakaan. Se on sitte pois äidin langoista, jos lähettää jonkun krääsän lapsille. Eri asia sit tietty, jos ois niin hyvä neuloja, että osais tehä vaikka hienot tumput koko perheelle. Sellasiakin täällä varmaan on. Ja karkkia tietty aina voi lähettää, enkä sitä seuraa, meneekö äidille vai perheelle, mutta miksei nekin vois olla vaikka äidin salakarkkeja, ja koko paketti yksistään äidin? Mut miten vaan...

  ite oon niin huono käsitöissä, ettei musta juuri oo kenellekään ohjeita laittamaan. Jonkun käsityölehden oon joskus saattanu lähettää.

  Ja sitä viestilappua, korttia, kirjettä kuulumisia tietty toivoo aina, mutta oon tässäki niin paras puhuja, että aina en oo itekään muistanu.

  ja niin lapsihan sitä paketin lähettäjänä on, että kun on paketin tai jonkun muun muistamisen, vaikka vaan kortin lähettäny, niin toivoo, kuin lapsi äitienpäivälahjaa antaessaan, että sitä kommentoitaisiin mahdollisimman paljon. ;)

  VastaaPoista
 14. Jaahas. Aikaisempi kommenttini hävis bittiavaruuteen.

  Eli....

  Mä oon niiiiiin tykänny tästä. Aivan ihanaa joka kuukaus oottaa pakettia (niinku olis synttärit ja joulu samaan aikaan) ja avata ihastellen mitä paketeista löytyy. Ja joka kerta löytyy yhtä ihania ja ilahduttavia lankoja, tavaroita, herkkuja yms yms.....

  Ensmäsen kerran osallistuin rinkiin syksyllä 2012 eli jo viisi vuotta sitten. Mutta täytyy myöntää etten enää muista missä näin ekan kerran ringistä juttua.

  Ja ne muut kysymykset:
  Tiiän et multa jää välillä saatekirje pois paketista. Olevinas on niiiiiiiin kauhee kiirus ettei kerkee kirjottamaan tai sit paketit lähettäminen jää viime tippaan . Itteä harmittaa tää tosi paljon.

  Ohjeita en jurikaan erikseen lähettele, kun tulostinta ei oo, mut joka kierroksella ainakin yhen lehen oon tainnunna lähettää.

  Välimuistamisia en juurikaan ole laittanut, kun pakettiin tungen kaikki tavarat.

  Perheenjäsenten muistaminen ei mun mielest oo pakollista. Ainakaan mun suuntaan. En loukkaannu. Enhän itekkään läheskään aina lähetä.

  Ja vielä yksi ajatus. Nämä itsetehdyt jutut joita toivotaan joka pakettiin. Ihan kivoja ne on, mut en ihan joka pakettiin oon ite niitä laittanut. Ja muistampa yhen kierroksen jolloin ei minulle tullut yhtäkään.

  M

  VastaaPoista
 15. Olen osallistunut nyt muutamaan otteeseen rinkiin, ja kovasti olen tykännyt. On mukava kasata teeman mukaista pakettia ja odottaa mitä ystävä on siitä mieltä. Ja mukava on saada oma paketti ja kertoa siitä.
  Itse en näe tarpeellisena, että perhettäni tarvitsisi muistaa mitenkään, toki 3-vuotias poikani on yleensä kanssani pakettia tutkimassa, ja monesti hän sieltä saattaa leikkeihinsä jotain mukaan napata, varsinkin jos sattuu nappeja löytymään. Mutta tykkään kyllä pitää snyn omana juttunani. Paketeista on kiva saada ohjeita, mutta sekään ei ihan välttämätön juttu ole, mutta voihan sitä vaikka ideoita heittää mihin lanka parin mielestä kävisi. Sain syyskuun paketissa kivat langat+ohjeen jotka olivat yhdessä ostettu, se oli kiva ja ohjeen mukaan niistä sitten sukat neuloin. Sny on tuonut eläämäni, arjen yllätyksiä ainakin kerran kuussa, joskus jopa useimminkin. Välimuistamiset on kivoja, ja olenkin niitä tainnut kierroksilla saadakkin. Ja yrittänyt itsekkin pariani muistaa muutoinkin kuin kuukauden paketilla, toki välillä huomioiminen jää vähälle, mutta sitä sitten yrittää paikata kuukauden paketeissa. Minulle on kyllä sattunut sellaisia pareja että kortti tai kirje on ollut mukana, jossa on avattu pakettia ja pari on kertonut omia kuulumisiaan. Tykkään jos parilla on blogi, niin pystyy paremmin tutustumaan pariin ja saa tarvittaessa yhteyden jos haluaa jotain lisää tietää/tulee muutoin kysyttävää. Ja on mukava jos pari tekee paketeista blogipostauksen josta voi lukea hänen ajatuksiaan paketista. Ja olisi kiva jos välimuistamisestakin olisi mainintaa.Rinkiin olen osallistunut sen takia että on kiva saada ja antaa paketteja. Ja että ei voi yhtään arvata että mitä paketissa on,rakastan yllätyksiä! Toivottavasti sny vielä jatkuu. Kiitos Emolle tämän pyörittämisestä, varmasti työtä tässäkin riittää.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.