tiistai 23. elokuuta 2016

Parin tiedot lähetetty

Vihdoin ja viimein sain jokaiselle oman parin tiedot lähetettyä. Lukekaa parin tiedot huolellisesti.

Minä sain parit jo jaettua puolen päivän aikoihin, mutta kun rupean vielä tarkistamaan, niin huomaan tehneeni virheen.. Eikun vain aloittamaan homma alusta..
Sitten tulikin käymään äiti kylässä ja tyttären puheterapia-aika oli, että puheterapeutti tuli kotona käymään.. Ruokailu jne..

Kuopus itki illan mahaa.. Ja äsken sain vasta uudelleen sänkyyn.. Jospa saisi aamuun asti nukuttua.
---------

Tosiaan lukekaa tiedot huolellisesti ja jos huomaat jonkin virheen, niin laita minulle sähköpostia.
Jos et ole saanut parin tietoja, ilmoita!

MUISTAKAA:
Ensimmäinen yhteydenotto pitää suorittaa POSTIKORTILLA viimeistään maanantaina 29.8.2016 kello 17.00 mennessä!

Esim. Hei! Olen saanut yhteystietosi yms. t: Salainen ystäväsi.

E-korttien lähettelystä kierroksen aikana:
MUTTA MUISTAKAA, ETTÄ LÄHETTÄJÄ ON AINA (e-korteissa yms.):
Nimi:   Sny-emo    JA   sähköposti: heidi.olkila@gmail.com   

Jos päädytte aikanaan kommentoimaan parinne blogiin postausta esim. itse lähettämäänne pakettia, käsitöitä yms. tai milloin ilahdutatte parianne oikealla postikortilla, niin AINA allekirjoituksena myös: snysi / kierroksen parisi tms.
Pääasia vain ettette paljastu ennen aikoja! Se olisi sääntöjen vastaista L. Yksi hyvä tapa on Emon antama numero esim. sny12, parisihan ei sitä tiedä. Mutta Emo voi tarkkailla aktiivisuuttanne ! ;)


perjantai 19. elokuuta 2016

Ilmoittautuminen päättynyt - Lomakkeet palautettu

Huhheijaa.. Perheeseen iskenyt flunssa kera kuumeen.. Kuopus ja ekaluokkalainen olleet kuumeen kourissa.. Itsekään en ole flunssalta säästynyt.. Tässä pikku hiljaa rupean lomakkeita käymään läpi yms. Jos jotain tarkistettavaa on, niin laitan sähköpostia.

Mahdollisimman pian yritän saada parit jaettua, tosin en lupaa mitään.. Pitäisi leipoakin sunnuntaina oleville synttäreille.. Olotila ei mitenkään kiva ole :D.

Mutta odotus palkitaan!edit 22.8.2016 klo 15.19: Nyt on tiedot lisäilty koneelle ja sähköpostiosoitteen testaus tehty eli sähköpostia osallistujille lähetetty.
edit 22.8.2016 klo 21.37: argh, tulostin alkoi herjaamaan.. Nyt en siirry makkariin enää testailemaan, että isäntä saa nukkua hyvät yöunet, että jaksaa aamulla klo 6.00 olla iloisena töissä.. Ja kuopuskin jo nukkumassa.