perjantai 19. elokuuta 2016

Ilmoittautuminen päättynyt - Lomakkeet palautettu

Huhheijaa.. Perheeseen iskenyt flunssa kera kuumeen.. Kuopus ja ekaluokkalainen olleet kuumeen kourissa.. Itsekään en ole flunssalta säästynyt.. Tässä pikku hiljaa rupean lomakkeita käymään läpi yms. Jos jotain tarkistettavaa on, niin laitan sähköpostia.

Mahdollisimman pian yritän saada parit jaettua, tosin en lupaa mitään.. Pitäisi leipoakin sunnuntaina oleville synttäreille.. Olotila ei mitenkään kiva ole :D.

Mutta odotus palkitaan!edit 22.8.2016 klo 15.19: Nyt on tiedot lisäilty koneelle ja sähköpostiosoitteen testaus tehty eli sähköpostia osallistujille lähetetty.
edit 22.8.2016 klo 21.37: argh, tulostin alkoi herjaamaan.. Nyt en siirry makkariin enää testailemaan, että isäntä saa nukkua hyvät yöunet, että jaksaa aamulla klo 6.00 olla iloisena töissä.. Ja kuopuskin jo nukkumassa.

12 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Ja älä ota stressiä SNY:stä. Ei varmaan oo niin päivän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jospa se ei päivän päälle ole, mutta itsekin stressaan, jos en saa ajallaan tehtyä :D. Mutta tämä tukkoinen olotila.. Voi tulla virheitä, jos en ajatuksella saa tehtyä.

   Poista
 2. Paranemista koko perheelle ja iloisia juhlia!Jännitys vain tiivistyy, kun joutuu hetken odottamaan...

  VastaaPoista
 3. Ota ihan hissukseen, tuskinpa meillä kenelläkään on niin kiire, etteikö ehtisi odotella rauhassa. Kaikki varmasti ymmärtävät, ettet jaksa etkä ehdi ihan siinä sinisessä silmänräpäyksessä :)
  Paranemista teille kaikille ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 4. Sinähän sen sanoit: odotus palkitaan. Kyllä me jaksetaan odottaa, tosin just ja just. Terveys on etusijalla. Joten parannelkaa rauhassa. Voimia!

  VastaaPoista
 5. Sairaslomat on sallittuja työstäkin, niin kyllä myös "harrastuksistakin". Parantelehan ittes ja perhees rauhassa!

  VastaaPoista
 6. Huh, kyllä on tukkoinen olotila.. eilen yritin jotain leipoa.. ja tänään olisi sitten synttärit.. Tänään yritän nuo ilmoittautumislomakkeet käydä läpi, kun palataan mökiltä kotio.. Ja parien jaon aloitan maanantaina 22.8. Joten myöhästyy päivällä :(

  VastaaPoista
 7. Älähän nyt meidän kanssa rehki, ihan rauhassa vaan. Aikuiset immeiset jaksetaan varttua ja jänskätä:)Eikä mekään nyt aina olla niin kauhean sukkelia omissa osuuksissamme...

  VastaaPoista
 8. Paranemisia sinulle ja muulle perheelle! Päivä sinne tai tänne ei haittaa, maltetaan odotella vielä. :)

  VastaaPoista
 9. Kiinnostaa tietysti, kuinka monta meitä on mukana?

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.