maanantai 3. elokuuta 2015

SNY SYKSY 2015 - ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua syksyn 2015 sny -kierrokselle voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

heidi.olkila@gmail.com

Otsikoksi: SNY syksy 2015 - ilmoittautuminen + Oma nimesi.

Paluu viestillä saat tilinumeron osallistumismaksua varten.
Osallistumismaksu on 5 €, mitä ei palauteta kierroksen päätyttyä. 
Kun suoritus näkyy tililläni (ilmoitan sen ilmoittautumisen yhteydessä), niin lähetän ilmoittautumislomakkeen. Tällä pyrin kattamaan tulostuksesta aiheutuvat kustannukset sekä, jos joku joutuukin jättämään leikin kesken, niin sen puuttuvan paketin.

Ilmoittautumislomake pitää palauttaa täytettynä viimeistään lauantaina 15.8.2015 kello 23.59.

Edit. su 16.8.2015 - Olen käymässä ilmoittautumislomakkeita läpi. Yksi lomake vielä puuttuu, mutta vielä on hetki aikaa. 

3 kommenttia:

  1. Siis milloin päättyy ilmottautuminen? 15. 8 on lauantai ja maanantai on 17. 8. No ei sillä ole minulle oikeastaan mitään väliä. Ehdin kuitenkin palauttaa ilmottautumiseni jo aiemmin.

    VastaaPoista
  2. Ilmoittautuminen päättyy tänään. Tänään pitää suorittaa maksu viimeistään (kuitti maksusta), niin pääsee mukaan. Hyvä, että on tarkka silmäisiä osallistujia.. Minä yritän lukea ja lukea, mutta kuitenkin luen väärin..

    VastaaPoista
  3. Jätän tämän kierroksen väliin ja ihailen muiden paketteja:) Tosi hyvä asia tuo ilmoittautumis/osallistumismaksu, ehkä se pitää myös lusmuimmat poissa osallistumasta ja kannustaa miettimään, kannattaako mukaan lähteä. Itselläni alkaa nyt opiskelu työnohessa ja täytyy katsoa, miten paljon se aikaani syö. Ehkä sitten keväällä taas mukana. Hauskaa kierrosta!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit.